Slik går nu dagan…

ååååå, så glad i bestekompisen min :)

Jeg har i dag ledd meg skakk ihjel, først av meg selv, og så av Tommy. Altså, når du sitter aleina i bilen med latterkick, da får du mange rare blikk.. Men jeg kan ikke noe for det, jeg kom på en utrolig festlig episode der jeg nok en gang beviste hvor lite jeg tenker før jeg prater: Malene står i stallen, men er på vei hjem, og sier “nei, jeg får vel ty til apostlenes hester.” Som svar detter det ut av meg: “å, skal du ta bussen?”, hvorpå Malene kvitterer med: “FØTTENE Sara, Apostlene hadde IKKE hester, og de tok HVERTFALL ikke BUSSEN!” Haha :D Også hadde jeg middagsbesøk av Tommy, som underholdt meg med Gollumstemme, hurra!

I går var mamma og pappa på besøk, det var kjempekoselig! På søndag var det årets første parstevne, og jeg hadde det så utrolig gøy! Elsker å ri med Jessi!!! Selv om vi rotet en del begge to, og hadde to adhd ponnier som var mye i lufta (Tilla) og mye uten styring (Pepita) var vi litt flinke også, og må bare skjerpe alle småfeila våre, så er vi good to go :) Ikke LIKE festlig å stå opp fire om morgenen for å rekke alt da, men hva gjør man ikke for å få være idrettsutøveri verdens kuleste par-drakt?

Ellers hadde jeg på torsdag den beste kvelden ute på veldig, veldig lenge, som dere kan se på bildene er jeg glad og lykkelig og klar for sommern :) (som ikke jeg trenger å vente så lenge på, det er TO dager til Kaja og jeg reiser til Sicilia!)

Leave a Reply