I heart my things

Jeg er fryktelig glad i shopping, og skal ikke en gang påstå at jeg er noe recovering. Dessuten er jeg så heldig at jeg slekter på mammaen min, så etterhvert har jeg endt opp med en VELDIG full hybel og utrolig mye fint. Også er det noen av tingene mine som nesten fortjener litt ekstra oppmerksomhet syns jeg!

Exhibit 3:

Disse fantastiske Ed Hardy støvlettene har allerede fått en del oppmerksomhet her på bloggen, men når de er så høyt elsket kan jeg ikke få sagt det nok ganger! Samme dagen som disse fikk være med meg hjem fikk jeg bursdagsgave av Jørgen, og han klager over at jeg var MYE mer glad for støvlettene enn for gaven… Det er bare litt sant, men jeg er fortsatt mer glad i han så da må det vel være greit? :) (Og Camilla, er beina dine misunnelige på mine? :P)

One Response to “I heart my things”

  1. Lalallala…*holde seg for øynene og putte fingra i øra* Har ikke sett noen Ed Hardy støvletter…

Leave a Reply