Kulda har sine konsekvenser

Ikke bare tidligere nevnte problemer her i bloggen kommer som følge av at det er så utrolig kaldt for tida… Det er også et kjempestort spørsmål hver morgen om akkurat hvor kaldt det er og hvor mye klær jeg må ta på meg. Collegegenserene mine ligger urørt i skuffen for å si det sånn, og det er ikke minst vanskelig å finne ut hva jeg skal ha på meg i dag når jeg må være varm og litt pen. Jeg skal nemlig på bank-mission i Tønsberg!

At bilen min ikke vil starte, og så får for mye bensin (i følge Jørgen, jeg har virkelig ikke peiling…) i forgasseren eller no sånn at det blir fuktig og den ikke vil starte da heller, er et annet problem med gammel bil og vinter jeg fant ut av i går. Og Pepita syns det er litt kaldt å trene, håper det hjelper seg før gameshelgen i slutten av måneden, jeg tror virkelig ikke det er noe stas med jodphurs ute nå :S

Neglelakken min tørker seinere enn den pleier, det er iskaldt å krabbe ut av senga om morgenen og desto kaldere å komme ut av dusjen etter det deilige varme badet mitt. Heldigvis går det gradvis da, for det er litt kaldere på rommet mitt enn badet, litt kaldere på kjøkkenet enn på rommet mitt, litt kaldere ute enn på kjøkkenet og litt kaldere i bilen enn ute. Innen jeg kommer opp på skola er det litt kaldere å gå inn fra parkeringa enn det er å bli i bilen :)

Likavell, jeg har det ikke så ille… Jeg har i det minste en do som funker! Ulempen med gammelt hus er at doen ikke var påtenkt da huset ble bygget, og derfor er doen nede hos mamma og pappa bare påbygd etterpå og ikke isolert. Nå er den bokstaveligtalt iskald, den er frosset! Riktignok har huset en do oppe også, men dersom man trekker ned oppe og rørene er frosset nede kan vel de fleste tenke seg hva som skjer… :S Så stakars mamma og pappa er rundt omkring overalt ellers for å gå på do, haha! :D Fryktelig glad for at jeg ikke er hjemme i Skien for tida ;)

2 Responses to “Kulda har sine konsekvenser”

  1. Tenk på hvordan Karen har det, som må presse seg ut i minusgrader for å gå på utedo. Det må være kaldt det!

  2. jeg hadde kapitulert for lengst! :P

Leave a Reply