I heart my things

Jeg har hatt denne ideen lenge, også plutselig hadde Karen en sånn greie i bloggen sin så da blei det til at jeg ventet litt… Men jeg tror hun kan tilgi meg for å ha det jeg også, så here we go: Jeg er fryktelig glad i shopping, og skal ikke en gang påstå at jeg er noe recovering. Dessuten er jeg så heldig at jeg slekter på mammaen min, så etterhvert har jeg endt opp med en VELDIG full hybel og utrolig mye fint. Også er det noen av tingene mine som nesten fortjener litt ekstra oppmerksomhet syns jeg!

Exhibit 1:

Mine amazing Carrie Bradshaw-sko som jeg fikk til bursdagen min av mamma i fjor! I går så jeg sex in the city og blei fryktelig innspirert :P Men siden det snør ute så tror jeg nok disse skal få holde seg hjemme i dag!

2 Responses to “I heart my things”

  1. hihi, jeg hadde den først! very nice shoes though :)

  2. jeg hadde ideen FØR du blogget om det :) men du er hvertfall flinkere enn meg til å gjennomføre ting ;) og jeg kan alltids være stolt av å kopiere deg :D

Leave a Reply